Det var en gång fyra öar, där alla människor levde glada och invånarna betalade skatt som i de flesta vanliga länder. Öarna var lagom stora och hade många träd som var ek och björk, och byar som var ganska stora. Byarna ligger i skogen och är byggda av stenar På varje ö fanns det tre byar. Folket som behövde flytta behövde därför inte gå långt, eftersom byarna var byggda nära varandra. Öarna var färgglada med massor av ljust färgade stenar som påminner om regnbågens färger.

I de stora länderna runt omkring öarna släppte man ut avgaser eftersom man körde så mycket bilar och växthuseffekten var igång, isarna smälte snabbt och öarna var låga. Två av öarna hade redan hunnit bli översvämmade av allt vatten som kom när isen smälte så snabbt, och folket tog sig in till länderna med hjälp av båtar, medans de andra två öarna var halvt översvämmade och hade därför fått svårt med mat.

Folket på öarna kollade upp mot de länderna i himlen och undrade hur de mådde där. En dag kom Ariana, en fjortonårig varulvstjej, som hade blont brunt hår som täcker ena ögat, och var klädd i en grå t-shirt med svarta mjukisbyxor och vita sneakers och med öron och svans som var svarta med vita toppar, ner från landet i himlen som låg ovanför en av öarna och sade till folket att de inte hade något vatten alls eftersom växthuseffekten torkat ut i landet.

Kacy~sama, en femtonårig meifwakille, som hade brunt hår, var klädd i en vit sleeveless kofta med grå långärmad tröja under, ett par jeans och ett par blåa sneakers och med öron och svans som var vita med blåa toppar, kom fram till henne och sade att de två kunde samarbeta mot denna naturkatastrof.

De gjorde en plan och tog sig till de stora länderna. Länderna flöt precis ovanför vattnet så kunde inte torka ut eller svämma över eftersom all isen redan var smällt. När de två tonåringarna kommit fram till de stora länderna kunde de knappt andas. Det fanns så mycket avgaser att man bara kunde se en rök, “Hur kan man leva i detta?” frågade Ariana “Jag vet inte men vi måste stoppa detta” sa Kacy~sama “Ja kom” sa Ariana lite nervös och bekymrad.

De gick sakta in i en av de stora städerna och började försiktigt att ta isär bilarna en efter en. Innan någon såg dem hade de redan tagit isär 73 bilar och fixat 31 bussar. Bussarna släppte inte ut lika mycket avgaser och bussar var bättre än bilar så därför fixade de bussar.

En liten flicka kom fram till de och såg deras öron och svans, hon såg ut att vara 8-9 år gammal “Vem är ni?” frågade den lilla flickan “Hmm? Vi är nya till staden” sa Ariana utan att tänka sig för.

“Oj! Då bara måste ni trivas här ju!” sa flickan med ett stort leende “Toppen Ariana du gav oss ett nytt hinder” viskade Kacy~sama till Ariana “Ledsen” viskade Ariana tillbaka. De sprang snabbt när flickan vände sig om, de lyckades gömma sig.

Efter ett tag började de plocka isär bilar igen, men efter två till tre timmar kom en vuxen och frågade vad de höll på med. Det var en vuxen kvinna som kom fram till dem just när dem hade börjat plocka isär en ny bil.

De förklarade sina problem men deras öron och svans var såklart borta just precis då och kvinnan trodde inte på dem utan tog dem till polisstationen med bestämda steg “Hur gamla är ni” frågade kvinnan på vägen “De ska du inte bry dig om” sa Kacy~sama “Jag är fjorton och han är femton” sade Ariana utan att tänka sig för igen.

“Ariana!” skrek viskade Kacy~sama till Ariana “Förlåt… igen” sa hon samtidigt som de kom fram till polisstationen “Så så sluta prata nu” sade kvinnan och kollade ner på dem.

När de kom in satte tonåringarna sig på varsin stol bredvid varandra “Ge mig era mobiltelefoner” sade kvinnan “Huh? Vi har ingen sådan sak” svarade Kacy~sama “Haha, kul skämt, ge mig dem” sa kvinnan ironiskt och började låta lite sur “Men vi har inga?” Sade Ariana och Kacy~sama samtidigt bestämt.

“Okej då, men ser jag att ni har en kommer jag ta den och kasta den mitt ute på gatan” sade kvinnan surt “Okej” sade Ariana.

De satt i ett polisförhör i cirka en timma och då poppade deras öron och svans ut, poliserna blev skrämda och satte in dem i ungdomsfängelse.

När poliserna lämnat, kom en mystisk sak från Arianas stad, det var en vit, liten, fluffig och jobbig hund och den hette annoying dog. Den var Arianas.

Ariana hade lärt hunden att hitta henne ända sedan den var en valp. Ariana såg honom så blev hon överlycklig “Hej gubben! Kan du släppa ut mig?” sa Ariana till hunden, hunden följde order och sprang sedan ut.

När de två tonåringarna kom ut och deras öron och svans inte syns någon mera såg de att 33 bilar var förstörda och det var hunden som hade gjort det.

Kacy~sama blev chockad att se att en så liten hund som lägger sig ner så fort den stannar hade gjort detta.

Ariana kollade på sin lilla hund och log, hon gick till honom och bar upp honom då hennes öron och svans poppade ut av glädje precis när polisen kom ut för att arrestera dem, de tappade allt de håller i och Ariana hörde det då hon oroligt kollade bak.

Kacy~sama blev rädd och bara kollade på poliserna som bara ville följa order. Chefen kom ut och pratade med ungdomarna och genast skrev han ut i hela landet att om en endaste bil hittas tas de, alla fick istället vars ett busskort och det fungerade även på tåg.

 Innan Ariana åkte hem kollade de på solen som gick ned på kanten av ön som Kacy~sama bodde på.

De kollade på varandra i cirka en minut innan Ariana tog åt sig modet och pussade Kacy~sama och de båda blev röda och Kacy~samma frågade om Ariana ville bli hans flickvän och hon svarade ja.

Sedan levde de lyckliga, gifte sig, skaffade två vackra barn, blev gamla och dog tillsammans <3.

SLUT!