Det finns något som är väldigt viktigt, det är vår värld. Det finns en kille som heter Zorro som tycker om att ta hand om människorna runt om hela världen. Zorro är inte mer än tjugofem år gammal, han är en lång kille med gröna ögon och svart hår. Han växte upp i en familj där världen och människorna har ett högt värde, därför har han denna kärlek till medmänniskorna.

I en annan del av staden finns en tjej som heter Zozi, hon tycker också om att ta hand om världen men problemet med henne är att hon är tävlingsinriktad och vill alltid vara den bästa. Zozi är en lång tjej och hon har ljusbrunt hår. Zozi har olivformade ögon med en nyans av grön. Hon har hört talas om en kille som är bättre henne. Hon vill bli den bästa tjejen. Både Zorro och Zozi har hört att det finns ett problem som kommer att uppstå i världen. Det bara dem två som kan rädda världen från en stor asteroid som är på väg mot jorden. Men problemet är att dem inte är vänner och Zozi tävlar mot Zorro om att hon ska bli bäst. Polisen känner inte till att Zozi och Zorro kämpar för att hjälpa världen. Från början tror polisen att både Zorro och Zozi bryter mot lagarna i samhället genom att inte hjälpa människor eller jorden. Men polisen trodde att dem var annorlunda men dem misstog sig.

Zorro tänkte prata med Zozi men han vet inte att hon inte skulle svara honom. Zozi kommer på att Zorro vill prata med henne så hon gjorde det svårt för honom att ta kontakt med henne.

Zozi bor i en liten by, hon försökte flytta till en storstad för att lösa problemet men hon har inte pengar för att flytta till en storstad för hon är inte så rik som Zorro, men ändå löste hon detta med hjälp av sina vänner. Hon lånade pengar från sina vänner för att hyra en lägenhet i den staden hon skulle flytta till. Men Zozi hade inte tänkt stanna i staden mer än en månad, så därför lånade hon pengar endast för den månaden och inte mer. Zorro kom på att hon skulle flytta. Zorro tänkte också flytta till samma stad som hon skulle flytta till.

Efter att Zozi hyrt en lägenhet i denna staden hörde hon att Zorro också är här, men hon visste inte var någonstans för denna staden var jättestor. Men Zorro vet var hon är och varför hon flyttade till denna staden. Efter en månad Zozi har inte tillräckligt med pengar för att betala till lägenheten. Hon provar att låna från banken och hoppas på att hon ska kunna få ta ett lån.

Sedan kom Zozi på att hon ska leta efter Zorro i denna stora staden, men Zorro är upptagen med att hitta en bra lösning till problemet med asteroiden. Efter några dagar börja Zozi leta efter Zorro och hon hittar honom inte. Zorro är upptagen med sina tankar om hur han ska lösa problemet om Zozi inte vill samarbeta, men Zorro vet inte att Zozi söker honom, men om han visste så skulle han också leta efter henne. Zozi ger snabbt upp när hon inte kunde hitta Zorro, och hon tänkte att då får hon hitta en lösning på asteroiden själv. Men båda två vet inte att dem två kan aldrig hitta lösning till detta om dem inte börjar samarbeta. Efter många försök och misslyckanden försöker Zorro och Zozi att söka efter en bra lösning, men dem vet inte hur. Ingen av dem vet att de letar efter en lösning på det stora problemet.

Zorro tänkte träffa Zozi. Zorro har skickat SMS till Zozi: “Hej Zozi jag är Zorro och vill gärna att vi träffas och pratar om asteroiden”. Men Zozi har inte sett det i en dag ungefär, sen svarade hon med: “Hej Zorro jag får se om jag har tid men när vill du att vi träffas och vilken tid som passar mig”. Zorro bestämde sig för att träffa henne efter två dagar han tänkte att hon kommer komma, då skrev Zorro till henne” Ja Zozi, var tycker du om vi träffas efter två dagar?” Han skickade sms till Zozi. Zorro och Zozi bestämde att dem ska träffas efter middagen klockan: 13:00 vid ett stort köpcenter.

Dagen har kommit då Zorro och Zozi ska träffas. Klockan är halv ett och dem ska träffas klockan ett, Zorro är vid köpcentret och Zozi är på andra sidan. Zorro SMS Zozi att han är vid köpcentret och Zozi svarat att hon är det också. Dem tänkte träffas vid Mcdonald’s. Dem hälsade på varandra;

-Hej! Sa Zorro.

-Hej! Svarade Zozi.

-Hur är det med dig? Frågade Zorro.

-Det är bra med mig, hur är det själv? Svarade Zozi.

-Det är sådär med mig, därför att jag tänker väldigt mycket.

-Vad tänker du på? Frågade Zozi.

-Jag tänker på asteroiden som är påväg mot oss.

-Oh, jag tänker också på den. Vad ska vi göra åt saken? Frågar Zozi.

-Jag har tänkt på att slå den med laser. Vad har du tänkt? Frågar Zorro.

-Jag har inte tänkt på laser jag glömde det, men jag håller med dig om att slå asteroiden med laser. Svarar Zozi.

-Det är bra om vi samarbetar, eller vad tycker du? frågar Zorro.

-Ja varför inte. Men hur ska vi samarbeta? Frågar Zozi.

-Vi kan slå asteroiden med laser från två håll.

-Jaha, ja det är bra för om det är två blir det bättre för det kommer slå snabbt.

-Då kör vi imorgon, kl: 12.00 på den höga byggnaden som ligger mitt i staden.

-Bra då säger vi så, säger Zozi.

Dagen efter träffade dem vid den platsen dem bestämt. Där snackade dem lite och sen gick dem upp och såg dem asteroiden på väg mot jorden. Sen räknar dem till 7 och sedan slog dem den en gång men den gick inte sönder. Zorro och Zozi fick tänka till hur de skulle göra för att få den till att gå i sönder. De försökte en andra gång men misslyckades då också. Zozi och Zorro fick anstränga sig mer och hitta en bra väg in mot asteroiden. Tredje gången fick dem fullträff och asteroiden gick sönder i tusen bitar. Zorro och Zozi var så glada att dem kramade varandra så hårt att dem blev förvånade över sin reaktion.

De båda var så glada för att de hade räddat världen och människorna från asteroiden. Nu visste även polisen att de var goda människor.