Sunil är ett land som ligger i mellan Moldavien och Rumänien det är ett land med mycket besvär med hyperinflationen och diktatur.  Allt började år 2059 Dimitrij Kishinev var nominerad president efter föregående presidenten Vladimir Osanov.

Vem är jag då, jag är läraren i Sanoj jag heter Oleg Vennon jag var med om något otroligt, jag ska fortsätta att berätta min historia. Osanov han hade lett landet i 6 år hans år var slut nu två terminer som president. Mycket uppskattad president höjde ekonomin med 21.3 procent och han skapade fred mellan grannländerna. Alla kan inte sitta hela tiden sa han när han avgick 1 Augusti. Han avgick på grund av hans hälsa i egentligen skulle han sitta till den 1 November men han blev bara sämre. I sitt avskedstal sa han att han hade valt ut kandidater till presidentvalet en av dom var Dimitrij Kishinev. Vad vi vet om Krishinev är att han är en miljonär med stor makt över folken. Han var talare över parlamentet 2057-2059 hans tidigare karriär är det ingen som känner till utan hans kompis Georgi Venijej som visste att han var med i ett gäng.

2043 var året Dimitrij gjorde ett rån med några kompisar. Statsbanken i Sunil de stal 13 miljarder det är därför Dimitrij är så rik men ingen vet om detta förutom Georgi.

Presidentvalet skulle vara på lördag den 10 Augusti. den 7 Augusti fick Dimitrij ett förtroende mellan folken han höll ett tal i huvudstaden i Sunil, Sanoj. Han ville ha mer jobb till folken och mera pengar till dom gamla och hans tal fortsatte.

Det blev val den 10 Augusti, jag var där och jag röstade inte på Krishinev han verkade vara falsk det var bara en sak jag fick på huvudet. Jag röstade på Vladimir Qersenev hans parti folkets miljöparti. Jag tyckte han verkade vara bra han förstod miljöproblemen här som våran sjön Sunil sjön som var giftig man kunde bada där men man måste duscha så fort man har gått upp ur vattnet det var oljeverket som läckte. Visst sa Krishinev att han skulle fixa det också men jag litade inte på honom. Jag hade en kompis som heter Sergey han är med i Krishinevs parti jag kunde inte fatta det, Men han sa att jag skulle vara lugn.

Nu kom resultatet jag blev chockad alla 7 kandidaterna hade olika procent Krishinev hade 94 procent av rösterna men Qersenev han som jag röstade på hade bara 1 procent? Alla kandidaterna utom Kishinev hade 1 procent. Jag ringde till Sergey han blev också chockad jo han visste ju att Krishinev var populär men det här var konstigt. Alla på stan tyckte inte det var konstigt dom alla var glada över att Kishinev hade vunnit.

Presidentinstallationen samma dag jag satt hemma den dagen och såg det på tv. Den gamle presidenten Vladimir Osanov var där och min kompis Sergey Oskinov och förstås Dimitrij Krishinev var där. Den gamle presidenten sa -Nu har vi fått en ny president här i Sunil kära medborgare det är Dimitrij Kishinev med 94 procent. -Dimitrij lovar du och svär att följa konstitutionen över detta land och vara president här? Dimitrij svarade tillbaka -Ja lovar att vara president i Sunil. Sunils nationalsång spelades och Sergey reste sig upp och alla andra i kongressen. Nu var det gjort jag gick ut för att ta en promenad jag skulle möta Sergey vi tog en vodkaflaska tillsammans och drack. Vi diskuterade och pratade Sergey sa -Vi får se vad som händer nu Oleg.

Ca. 3 månader senare.

2060 den 18 januari kongressen stod för Sunils nationalsång dom presenterade nya kongress medlemmar och pratade om den gamle presidentens bortgång dom höll en tyst minut för honom men Krishinev stod bara upp i 10 sekunder typ sen satte han sig ner kongress medlemmarna protesterade mot det men Krishinev censurerade det med mikrofonerna. Han pratade om en ny konstruktion allt skulle bytas ut flaggan nationalsången och reglerna. Men röstningen gick inte igenom den här gången för Krishinev. Kishinev blev arg men han visade det inte men Sergey försökte lugna ner Kishinev och sa -Att allt blev bra vi måste hålla oss till den nya konstitutionen bara. Men Kishinev lyssnade inte han lämnade kongressen efter 20 minuter. Detta var bara början.

I September var det dags för en ny kongress den 10 September talade president Kishinev för folken i kongressen många var arga på honom men det var fler folk som höll med honom. I sitt tal sa han bara lögner han pratade om nya konstitutioner som skulle fungera bättre men dom nämndes aldrig mera.

Sergey och jag tog en nya vodka flaska och gick till Sunil sjön och satte oss och diskutera och drack. Sergey sa att han inte litar på Kishinev som var hans kompis innan han blev president dom pratade nästan aldrig med varandra igen men Sergey sa att han skulle leda parlamentet. -Ja du får se Oleg den 22 September så blir det nya planer skrattade Sergey. Ja, där satt vi och pratade sa Oleg men det som han tänkte kanske inte var så bra som han trodde den 22 September var.

Det var en onsdag, jag gick till jobbet som vanligt och undervisade mina elever. -Okej klassen nu tycker jag att vi kollar på parlamentets första kongress det börjar nu klockan 10. Jag satte på tvn och vi kollade på programmet. Det syntes Sergey var lite nervös i början av programmet. Kongressen började -Kära kongressmedlemmar detta är den första parlament kongressen i Sunil och jag förklarar att kongressen är öppen. Folken applåderade och Sunils nationalsång spelades. Sergey sa att presidenten i landet är urusel många blev chockade vi ska rösta om vi vill ha kvar presidenten. Varsågod att rösta. Röstningen blev 88 procent mot presidenten. Ja kamrater detta är bara början. Presidenten såg detta och blev arg och åren gick.

2063 kom krisen i Sunil efter presidenten ha försökt att få väljarna på hans sida igen skulle bli svårt presidenten och parlamentet var ovänner. Det var en höst 2063 den 28 augusti sjönk den Sunilska valutan Kopek i botten, det hade gått från 20 procent upp till minus 2067 procent. Det blev kaos i Sunil den värsta krisen var här butikerna var tomma och folk protesterade mot presidenten som vägrade att ge upp.

Protestanterna samla sig utanför parlamentet där Sergey och jag fanns. Jag skulle bara besöka min vän för att ta en fika. Och så händer det här jag sa åt Sergey att gå ut och prata med dom det var ju han som hade fått folkets förtroende. Då sa Sergey att han var inte säker på att han kunde stå emot presidenten länge till. Jag sa till honom att försöka jag vet att du är modig Sergey. Då sken han upp och log och sa -Tack, Oleg du är min bästa vän.

Sergey gick ut och sa till folken att dem måste förbereda sig mot ett krig presidenten ringde till mig idag och sa -Att om inte du ger upp så störtar vi parlamentet. Alla blev tysta och jag blev chockad några protestanter gick hem men många stannade kvar.

Den 31 augusti ska vi ha en kongress här i parlamentet och det blir ingen lätt uppgift. Folken applåderade och Sergey sa till mig att han måste jobba nu jag gick hem.

Den 31 augusti gick jag till mitt jobb igen jag var mycket rädd om min vän Sergey jag hade en dålig känsla om denna dagen. På parlamentet idag klockan 10:00 började kongressen innan hade kongressen varit full med 500 platser idag var dom knappt 100.

Sergey inledde kongressen -Jag förklarar den andra kongressen för öppnad folken stod för Sunils nationalsång men inte länge till strömmen gick nationalsången blev avbruten. Folken i kongressen hörde explosioner. Sergey sa; – ja jag visste att det här skulle hända 55 folk i kongressen var soldater. Det var jag som delade ut vapen till dom. Sergey och dom andra partimedlemmarna gick ner till skyddsrummet. I skolan var jag med mina elever vi hörde explosioner också jag tittade mot parlamentet det var mycket rök där. Det blev larm i skolan och skolan låg rätt så nära parlamentet och rektorn ville inte att eleverna skulle gå hem eller höra pistolskott detta var en farlig situation. Han skickade ner eleverna och lärarna i källaren för att ta skydd. Oleg kom ner här detta är farligt jag stannade kvar och håll utsikt mot parlamentet.

Soldaterna slogs och det var en total strid till och med protestanterna var där. Presidentens soldater sköt mot parlamentet, det brann väldigt mycket. Presidentens män började skjuta mot protestanterna. Samtidigt i skolan hörde man en stor explosion. Kriget var över. Över 600 folk dog den dagen, dom arresterade Sergey. Presidenten vann men protestanterna gav inte upp. Dom gick emot presidentens hus sköt ner alla soldaterna dom det var ett gäng på 50 protestanter mot 20 vakter. Dom tog sig fram och tog presidenten och riktade pistolen mot honom. Han gav då upp. Det var lugnt på gatorna nu, alla elever och lärare gick hem och rektorn som var rädd. Jag gick till parlamentet och hittade Sergey och dom andra folken som hade överlevt. Jag sa till Sergey att -Du vann! Dom tog presidenten, Sergey log.

2064 den 31 Augusti ja denna historien var otrolig Sergey blev president i Sunil och jag blev hans premiärminister och jag var fortfarande lärare på onsdagar och torsdagar för jag ville inte lämna mina elever. Eleverna tyckte att jag var cool.

Sunil Sjön blev renat och oljeverket revs ner. Kishinev lämnade Sunil för gått och reste till Kuba. Sergey och jag tog över parlamentet och vi gjorde landet bättre. Sergey sa till mig att -Utan dig hade jag aldrig haft modet till att gå emot presidenten. -Ja Sergey är politikern och jag är läraren.

Slut!