Det var en gång en kille som hette Lucifer. Lucifer var bara 16 år, men han hade en otrolig förmåga att programmera. Han hade hackat sig in i skolans datasystem som 8-åring, i SÄPOS datasystem som 12-åring och nu försökte han hitta en väg att hacka sig in i en av Sveriges största banker.

Han är nu 16 år, men han började göra det när han fyllde 15 år, för på hans födelsedag så fick han en hel programmering setup. Med 4 skärmar och en väldigt snabb dator var han oövervinnelig.

Han tror att han närmar sig slutet. Största problemet med detta är själva banken. De som har gjort bankens lås att komma in där har börjat se att någon försöker hacka sig in i systemet. Men han försöker att hela tiden hålla sig dold. Han tänker hela tiden efter vad som händer när han försöker att hacka sig in. Han har gjort en simulator av banksystemet. Så att han kan försöka göra något och se vad banken skulle sett. Hans föräldrar vet inte att han gör så. Han tänker hacka sig in i banken och ta alla pengar. Efter ungefär en halv dag så kommer han att skicka tillbaka pengarna, men han kommer ha kvar några 50 tusen. Banken kommer inte att få veta att det var han, men de kommer iallafall få tillbaka de flesta av pengarna. Lucifer gillar också att spela spel. Just nu så tillbringar han mest av tiden till programmering, men annars så spelar han eller gör läxor i skolan.

Han är en den smartaste killen i hela klassen. Han är inte populär bland människor i riktiga världen, men på datorn så har han alltid någon att spela spel med. Väldigt många människor vill spela med honom, så han är väldigt populär i digitala världen. Lucifer har en vän som vet allt han gör. Han är Lucifers bästa vän. Lucifer har lärt sin vän att hacka, till exempel att hacka ett spel så att man kan spela det gratis. Eller hacka sig in i någons sociala facebook konto.

Lucifer försökte på olika sätt att hacka sig in i banken, men det fungerade inte, så efter några månader så gav han upp. Han hittade ingen väg att klara av det, så han bara gav upp. Han försökte att bara fokusera på skolan och sedan när han har växt upp så kan han hålla på med sådant. Så han slutade med att hacka.

Lucifer slutade fortfarande inte att programmera, men han bara gör det för att han tycker det är kul. Lucifer försökte att göra ett enkelt 2D spel som han kan sälja för 10 kronor och tjäna lite pengar så att han kan köpa några fler spel. Så han gjorde det och hans föräldrar, vänner, släktingar och några i hans skola testade spelet. Allihopa gillade spelet så mycket så Lucifer släppte ut spelet på internet, först för 5 kronor, när han fick ungefär 1000 människor som köpte spelet så höjde han priset till 7 kronor, sedan till 10 och så sedan till 15. Hans spel blev väldigt populärt i hela världen, så han fick väldigt mycket pengar från det.

Efter ungefär ett halvt år så hände något väldigt dåligt, Lucifer och hela hans familj blev hackade så att de hade 0 kronor, hackarna tog till och med ören. Så hela Lucifers familj behövde bo på gatan för att Lucifers föräldrar blev utkastade ur deras jobb för att de Lucifers familj behövde bo på gatan. Om Lucifer inte skulle gett upp med att hacka banken så skulle de inte bo på gatan just nu. De skulle kunna köpa allt de behöver med 50 tusen kronor på en månad medan hans föräldrar får sin lön. Lucifer fick bo hos sin vän i en vecka, så att han kan hacka sig in i hackarnas bankkonto och stjäla tillbaka pengarna, men hackarna var smarta. Hackarena tog ut pengarna till löspengar och gömde dem någonstans.

Slutet på sagan är att Lucifer och hans familj fortsatt att bo på gatan och de försökte att jobba sig tillbaka upp. Lucifer fortsatt att hacka när han fick en ny dator, han hackade appar och sådant, men inte pengar, inte mer.

Slutet slutar inte alltid gott, eller vem vet? Lucifer har stora planer för hur han ska rädda världen. Framtiden får utvisa.