Det var en gång en kille som skulle hem från skolan. När han kom fram till en gata körde en bil förbi, sedan stannade bilen. Killen trodde att de skulle fråga om vägen men han tyckte att det var lite konstigt för de gjorde ingenting  i ungefär en minut. Plötsligt hoppade tre stycken ut ur bilen och kastade in honom i bilen.

De tog honom till ett hus som låg mitt i skogen. Männen som kidnappade killen tog hans mobil och ringde hans föräldrar och sa: “Om ni inte ger oss 3,5 miljoner kommer vi döda ert barn”. Föräldrarna blev rädda och bad kidnapparen att inte döda deras barn. De samlade alla pengar men de behövde tid till det, för det var en stor summa. Kidnapparen gav dem två dagar. Den upprörda mamman ringde polisen och bad om hjälp, polisen sa att de skulle komma strax och prata om vad som hände.

Polisen kom och pratade med föräldrar som var chockade, de gjorde avlyssning på hemtelefonen och väntade på kidnapparen. Mannen ringde igen, polisen försökte att spåra telefonen för att hitta platsen, men  stänger sedan av igen. Efter ca två timmar ringde kidnapparen på hemtelefonen igen, han krävde 4 miljoner och den rädda mamman började prata med kidnapparen och bad om att få prata med barnet.

När mannen gav sonen telefonen så frågade mamman sonen om han mådde bra. Pojken svarade att han var jätterädd och i samma stund tog mannen telefonen från pojken, men som tur var hade polisen lokaliserat stället där barnet var.

Polisen åkte direkt till platsen, de gick in i huset där barnet var fast. De tog ut barnet och arresterade de tre kidnapparna, men den som pratade i telefonen flydde från stället. De glada föräldrarna tog hem barnet  och polisen letade efter sista kidnapparen.

Efter två år kom männen ut. Föräldrarna gav dem 3000 kronor för att de förklarade för föräldrarna att de var fattiga. Det var därför de ville ha pengar. Så nu hade de 3000kr och ett jobb.